Webstúdió

   

Mezőfi webstúdió / Weblap készítés / Honlap készítés / Webshop fejlesztés

Stúdiónk segítséget nyújt a sikeres online megjelenéshez. Komoly és folyamatosan bővülő Web-technológiai ismeretekre alapozva kialakítjuk és fejlesztjük partnereink számára internetes megjelenésük kreatív elképzeléseit és tanácsadással segítjük internetes jelenlétük sikerességét. A komplex szolgáltatások biztosításához szakembereink különböző területeken képzettek. Stúdiónk nagy tapasztalatokkal rendelkező, valamint az új technológiákra fogékony szakemberei biztosítják partnereink számára a hatékony online megjelenést. Cégünk hosszútávú partnerkapcsolatok kialakítására törekszik: az internet felgyorsult piacán a partnert jól ismerő webszolgáltató gyorsabban és hatékonyabban képes reagálni a szüntelenül változó piaci trendekre és egyenletesen képes biztosítani az online marketing sikerességét. Célunk, hogy partnereinket konkrét, azonnali eredményeket hozó technológiával és tanácsadással segítsük.

Stúdiónk a legkülönbözőbb megoldásokat valósította már meg az alacsony büdzséjű weboldaltól kezdve az összetett, Flash technológiás, több módon interaktív site-ig.

Stúdiónk az internetes megjelenés alapját jelentő programozást nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberekkel biztosítja. A szolgáltatásokat minden esetben az ügyfelek igényei szerint alakítjuk, a legmegfelelőbb ár-szolgáltatás viszony kialakításának érdekében. Dizájnerünk és php programozóink innovatív ötletek megvalósításában, vagy akár meglévő grafikai koncepciók adaptálásában egyaránt otthonosan mozognak. Látványterveinket partnerünk büdzséjétől és a rendelkezésre álló időtől függően alakítjuk ki.

Szakembereink a kezdő programozóknak is tanácsokat adnak különböző programozói fórumokon, és ingyenes scriptek kialakításával is segítik a saját oldalak minél olcsóbb működtetését.

Web fejlesztőt keresünk.
Ha érdekel akkor katt ide!