Webstúdió

   

Mezőfi webstúdió / Híreink

2012.04.05. Új kreatív munkatárs csatlakozott hozzánk

A megrendelők színvonalasabb kiszolgálása szükségessé tette, hogy erősítsük csapatunkat újabb taggal, aki a kreatív vonalat viszi. Megbízóink jelezték, hogy elégedettek az új dizájnokkal amiket újabban kapnak tőlünk. Máris 4 új honlap készítésével bízták meg a Mezőfi Webstúdiót, ebből három webáruház dizájn és egy statikus céges weboldal.

2012.02.02. Építőipari cégek is megtalálják irodánkat

A 2012-es év nehezen indult az építőipari cégeknek, a tulajdonosok rájöttek, hogy érdemes az internetes is szinvonalasan megjelenni. A honlapjaikat korszerűsíteni kell, és az újra dizájnolásba is energiát kell fektetniük. A leendő megrendelők első benyomása lehet éppen a cég honlapjának kinézete lesz. Az egyik Pécsi ablaktechnikai cég megbízta webstúdiónkat weboldalának elkészítésével.
Az INNOVA ABLAKTECHNIKA Kft. dinamikusan fejlődő vállalkozás az építőipar szegmensén. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező lendületes csapatával a legmagasabb kihívásoknak tesz eleget.
Elkészítettük számukra az igényeiknek megfelelő honlapjukat, mely a www.innova-ablaktechnika.hu domain alatt érhető el. Társaságunkat bízták meg a tárhely szolgáltatással is.

2011.04.01. Bezártuk belvárosi irodánkat

Felmérve a megbízók igényeit, úgy döntöttünk, hogy bezárjuk Pécsi irodánkat. Mivel minden megbízás email útján vagy személyes kapcsolat útján érkezik így nincs szükség egy belvárosi irodára. Jelenleg egy zöldövezeti Pécsi ingatlanban folyik a munka. Innen is kielégíthetjük megbízóink igényeit, a személyes konzultációkat a megrendelőink igényei alapján náluk tartjuk.


2011.02.10. Helyi vállalkozásoknak honlap készítés

A vállalkozások idén is bizakodnak a jövőben és megpróbálják kihasználni az Internet adta lehetőségeket.
Két új partner is megbízta a Mezőfi Team Kft.-t, hogy hozzon létre számukra olyan weboldalt amely segítségével jobb helyezést érnek el a keresőkben mint vetélytársaik, és eközben esztétikus is maradjon honlapjuk.
Társaságunkat bízták meg a domain regisztrációval és a tárhely beszerzéssel is.
A két domain rövid időn belül megelőzte a konkurens honlapokat a kiválasztott kereső kifejezésekre.

A két friss domain:
  • www.elado-ingatlan-berbeado-raktar.hu

  • www.baliroll.hu


2011.02.01. Egyéni vállalkozásból átalakultunk Korlátolt Felelősségű Társasággá

Több mint 20 éves egyéni vállalkozásból átalakultunk Korlátolt Felelősségű Társasággá.
Mától Mezőfi Team KFT. a hivatalos nevünk.

2011.01.20. RLB számlázó programja és a Webshop Hun programunk közti adatcsere

Több partnerünk is jelezte, hogy szeretné a számlázó programjába lehívni a webáruházában képződő megrendeléseit. Így időt spórolna.
Kiválasztottuk az RLB cég által fejlesztett hálózatos számlázó és készletkezelő programot, mert ennek adatbázis szerkezete, és kidolgozottsága megfelel erre a célra. Elkészítettünk Windows platformon futó alkalmazást amely összekapcsolódik az Internetes tárhely adatbázisával, és lekéri a megrendelés törzset. A lekérés után összekapcsolódik az RLB számlázó programjának adatbázisával amelybe felviszi az aktuális rendeléseket. Beszúrva az esetleges új partnereket, és az esetlegesen új cikkeket amelyek addig csak a webáruházba voltak megtalálhatóak.

2010.03.22. sunnycomputer.hu webáruháza

Budapesti számítástechnikai eszközöket forgalmazó cég keresett meg minket, hogy webáruházukat alakítsuk át a mai követelményeknek megfelelően. Cégük már több mint 5 éve használja az általunk létrehozott webshop programot hiba mentesen. Az akkori átadást követően szintén velünk fejlesztettek egy olyan program részt ami összeköti a számlázó és készlet kezelő programjukat a webshoppal, így a megrendelések közvetlenül megjelennek az asztali alkalmazásaikban.
Számukra olyan programozási eljárást alkalmaztunk ami lehetővé teszi, hogy a weboldalnak ne keljen minden linkre kattintással újra, és újra betöltödnie. Így nagyon lerövidült az oldal betöltödése, főleg ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a kiszolgáló szerver az üzletükben van, nem ugyanott ahol az oldalak vannak.
Természetesen ezt is a megrendelő kívánságai szerint tudtuk prezentálni.

2010.02.15. tenet.hu projekt

Kiemelt fejlesztést követően átadtuk megrendelőnknek a minden igényt kielégítő új weboldalát. Melyet a www.tenet.hu domain alatt üzemeltet. Több hónapos konzultáció, és igény felmérést követően sikerült közösen kialakítanunk egy olyan koncepciót ami találkozott a megrendelő és a látogatók magas elvárásaival.
Ezután következett a tényleges munka, amely keretén belül kialakításra került egy jól felépített látogatói és adminisztrátori felület is.

2009.05.30. A Dunántúli Naplóban megjelent cikk

A Cégtárbanvaló megjelenés alkalmából webstúdiónk is lehetőséget kapott a Dunántúli Naplóban egy bemutatkozó cikkre.
A Napló munkatársai képpel illusztrált bemutatkozó rész szerkesztettek, melyben kiemelték a Mezőfi Webstúdió által kínált lehetőségeket, így még szélesebb körben lettünk ismertek.

2009.04.07. Webshop Hun 1.062s

Több éves fejlsztés eredményeképp ma letölthetővé tettük ingyenesen használható webshop motorunkat. Magyarországon még egyetlen webstúdió sem adott ki ilyen tudású webshop programot ingyen. A program letöltehő bárki számára a www.netprog.eu oldalunkon.

2009.03.06. Honlapunk elindítása
A megrendelésink számának növekedése miatt csak ma tudtuk elindítani saját honlapunkat.

2009.01.01. Megnyitottuk új webstúdiónkat Pécs szívében
Partnereink számának dinamikus növekedése, és a kényelmesebb munkavégzés megkövetelte, egy jól megközelíthető, és kényelmes iroda kialakítását. Pécs belvárosában a Citrom utcai Colonia Passage üzletház első emeletén alakítottuk ki webstúdiónkat. Ebben a minden igényt kielégítő irodában fogadjuk megrendelőinket.